dostunuz_irem Administrator
| Konu: komik sözler Paz Mart 30, 2008 1:07 pm | |
| * Sana yaza yaza yaz geldi. Mesaja zam geldi. Daha yazacaktım ama kontürüm bitti...
* Sen bir meleksin, dağda gezen ineksin, ot veririm yemezsin, Allah belanı versin...
* Bataryası zayıf rüyalarımda , kapsama alanı dışında kalan sevgilime.. Şebeke hatası nedeniyle ulaşamadım, şimdi yüreğimde full çeken hattımla seninleyim...
* Bu mesaj özel bir frekansla gönderilmiştir. Zekilerde hafıza kaybı aptallarda kısa süreli körlük kavşakta olanlarda ise bir anlık gülümseme yapar...
* Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatın kayar.
* Doğa'nın kanunu varsa Arif Sağ'ın sazı var.
* Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Onuncu köyden sesleniyorum. SENİ SEVİYORUM...
* Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım. Hangisini seçsem diye hep ikilemdeyim.
* Hayatta üç arkadaş vardır,biri ekmek gibidir har zaman ararsın ,biri ilaç gibidir gerektiğinde ararsın,biride mikrop gibidir o gelir seni bulur.
* Dün rampada görmüşler seni, dagıtmışsın şanzımanı freni,bizde asla yok öyle arıza, haydi durma sende takıl Oto Aygaz'a!
* Sayın abonemiz. Faturanızı zamanında ödemeğinizden dolayı hattınız kullanıma kapanmıştır. Telsim Müşteri Hizmetleri.
* Aşk bir sudur , iç iç kudur !!! Aşk bir vişne iç iç kişne!!!
* Aşk havuzuna aptallar düşer, ama beni ittiler!...
En son dostunuz_irem tarafından Perş. Nis. 10, 2008 3:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
*cansın* Administrator
| Konu: Geri: komik sözler Ptsi Mart 31, 2008 5:51 pm | |
| çok güseller iremcim saol;) | |
|
dostunuz_irem Administrator
| Konu: canım Çarş. Nis. 02, 2008 2:46 pm | |
| tşkler siteme bişiyler yapmaya calışıyorum | |
|